Wij zijn Koppie Right

Wij nemen de tijd voor je. Hier is het niet snel snel knippen en wegwezen. De kapperszaak is onze huiskamer, maar ook die van jou.

Ton

Ik ben Ton, mede oprichter van Koppie Right. Ik ben begonnen op mijn 16e en vind het kappersvak tot op de dag van vandaag het allerleukste en mooiste vak dat er is. Het is mijn doel om met een coupe of kleur de gezichtsvorm en gelaatskleur van de klant het mooist te laten uitkomen. Ik hou van natural hair, haar dat gewoon goed valt als het geknipt is. Mijn inspiratiebronnen zijn het straatbeeld, de vakbladen en trainingen van gerenommeerde collega’s in binnen- en buitenland. Wij werken al jaren met een vast team en de waardering voor elkaar is groot. En met elkaar vormen wij Koppie Right.

Daniëlle

Ik ben Daniëlle, mede oprichter en mede eigenaar van Koppie Right. Ik zit al heel wat jaren met mijn handen in het haar en het is mijn lust en mijn leven. Bij mij is goed nooit goed genoeg, het moet perfect zijn! Mijn passie is om elke klant een coupe en/of kleur te geven die het beste van hem of haar naar voren laat komen. Ik hou van haar dat zo geknipt is dat het altijd goed zit. Ook als het nat is of er niks aan gedaan is. Oké een beetje droogblazen met een föhn en wat versteviging om het nog mooier er uit te laten zien mag altijd! Maar ik vind het belangrijk dat de coupe zo goed geknipt is dat je er weinig aan hoeft te doen. Dus geheel passend op de structuur van het haar en de identiteit van de persoon. Mijn inspiratie krijg ik door cursussen te volgen in binnen- en buitenland. Mijn kennis deel ik graag met onze teamleden. Ik ben heel trots op ons team en vind het een zegen om met deze gepassioneerde mensen te mogen werken!

Maaike

Hallo – voor diegene die mij nog niet kennen : ) Ik ben Maaike en al vanaf mijn 15de aan het werk bij Ton en Daan. Ik roep altijd; los van elkaar hebben ze hun eigen gezin, samen hebben ze mij! De reden dat ik het zo lang vol houd met ze is omdat we zo goed op elkaar ingespeeld zijn en ik het heerlijk vind om in een klein hecht team te werken! Ik wilde al vanaf jongs af aan het kappers vak in, heerlijk creatief bezig zijn met haar en mensen! Color is echt mijn ding zeg maar, Folies, Freehand painting vind ik heerlijk om te doen, maar het mooiste van mijn vak vind ik toch wel de blije gezichten als je weer een klant blij en gelukkig met een goed geknipte coupe en een mooie kleuring de deur uit zien lopen! Tot snel voor m’n spiegel : )