Producten

Om kwaliteit te kunnen leveren werken wij met topproducten. U heeft bij ons de keus uit een zeer uitgebreid kleurassortiment van Wella. Dit zijn schitterende kleuren met een optimaal resultaat. Tevens werken we met plantaardige Henna. Deze kleuring gebruiken wij als u geen chemische behandeling wilt.

Voor omvorming c.q. permanent gebruiken wij producten van Wella. Dit zijn vloeistoffen die continu onder de loep worden genomen en aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Voor een blijvend optimaal resultaat is de verzorging van uw haar een must. 

Daarom hebben wij verzorgende producten van System Professional (Wella) die geheel aansluiten op de kleur en permanent producten waarmee wij werken. 
Wilt u meer weten over de producten van Wella of System Professional kijkt dan op www.wella.nl 
 Voor hoofdhuid problemen zoals schilfers en roos, haaruitval of extreem vette hoofdhuid werken wij met System Professionals. Dit merk is gespecialiseerd in hoofdhuid problemen en wordt door artsen geadviseerd. Tevens heeft System Professional een exclusieve heren haarcosmetica lijn genaamd "Just Men". Wij zijn er trots op dat we u ook het beste haarcosmetica-merk ter wereld kunnen aanbieden, namelijk SEBASTIAN PROFESSIONAL. Dit ongeëvenaarde haarcosmetica-merk staat voor creativiteit en performance voor professionele haarstylisten wereldwijd. Met verschillende producten zoals Potion 9, Molding Mud, Craft CLay en Texturizer kunnen we van elk haar een prachtige creatie maken. Sebastian Producten zijn verdeeld in vier categorieën: Flow zijn de verzorgende styling producten speciaal ontwikkeld om lief voor het haar te zijn en fijn mee te stylen. Het haar blijft moeiteloos in beweging. Form zijn de heftige stylers waarmee je elke gewenste creatie kan maken en de hele avond mee kan pronken. Flaunt zijn de shine stylers. Glans formules om je haar te laten schitteren. Voor glamoureus haar dat janloezie niet uitsluit. Foundation is de basis van alle haarcreaties. Shampoos die het haar teder reinigen. Conditioners die voeden en verwennen. Haarmaskers die voeden en herstellen. Een gedegen en stevige fundering voor de mooiste creaties. Wilt u meer weten over de producten van SEBASTIAN PROFESSIONAL kijkt u dan op www.sebastian.nl Voor onze stylingsproducten hebben wij gekozen voor het merk Fudge. Dit Australische merk heeft voor iedere styling een bijpassend product. Of het nou krullend of stijl moet zijn, spiky of retro: Fudge heeft het. Ook dit merk is continu in beweging om producten te ontwikkelen die passen in het modebeeld van nu. Voor haarverlenging en -verdikking werken wij met het topproduct Great Lengths. Dit is 100% menselijk haar dat in talloze kleuren verkrijgbaar is. Kleurverschil met uw eigen haar is nihil. Vele BN-ers kiezen voor Great Lengths vanwege de goede kwaliteit. Onze Make-up lijn is van Movie. Dit Italiaanse merk biedt veel kwaliteit voor een redelijke prijs en is te verkrijgen bij kapsalons. Movie brengt 2 keer per jaar een aanvullende collectie uit die aansluit op de trends van haar en mode. Wilt u meer weten over de producten van Fudge kijkt u dan op wwww.fudge.nl of www.moviecosmetics.nl
Koppie Right | Koninginneweg 44 Haarlem | 023-5424262 | Copyright 2011 Design en pictures Koppie Right